Kookstudio

Een gezellige ruimte waar gekookt en gegeten kan worden.

Wilt U een keer komen koken en eten met de buurt of afdeling of met vrienden/familie, met of zonder begeleiding van een kok, het kan allemaal. Het Stadshuus zorgt voor de accommodatie en als gebruiker zorgt U zelf voor de ingrediënten. Er is plaats voor 30 personen en bij mooi weer kan ook buiten op de binnenplaats gegeten worden.

Capaciteit vanaf 1 juni volgens richtlijnen RIVM max 15 personen

De verhuurdelen van de kookstudio zijn hetzelfde als van de andere ruimtes, maar het afgehuurde dagdeel kan doorlopen in een volgend dagdeel of al beginnen in een vorig dagdeel, zonder dat dat van invloed is op de prijs.

De prijzen:

Kooklessen/workshops: € 50,00. Maximaal aantal deelnemers voor deze activiteiten is 10.

Gezamenlijk koken en eten al dan niet onder leiding van een kok: € 90,00 indien sprake is van een lidmaatschap van degene die huurt, anders € 100,00. Maximaal aantal gasten: 30.

Catering: € 80,00. Deze activiteit is bedoeld voor startende ondernemers die nog geen eigen kookruimte hebben. Bij deze activiteit zijn -naast degene(n) die koken- geen andere deelnemers of gasten

Verjaardagen/ feestjes van vrijwilligers en leden: € 90,00. Maximaal aantal gasten: 30.

Voor alle verhuur geldt een borg van € 50,00 en schoonmaakkosten van € 50,00. Zelf schoonmaken is in bepaalde gevallen mogelijk. Dit in overleg met de coördinator.

Voor reserveringen en informatie kunt U contact opnemen met Gerrie of Laus Halsema tel. 06 41577110