Bestuur

Peter van Waveren Hogervorst, voorzitter

Peter woont sinds 1998 in Lochem, samen met Jessie, Tim, Sam en Noa. Hij werkt ruim 25 jaar bij het spoor: vijftien jaar bij NS en tien jaar bij ProRail. Heeft ervaring in diverse leidinggevende, projectmatige en beleidsadviserende functies. De natuur en vooral het kijken naar vogels is zijn grote hobby. Naast zijn werk is hij actief geweest in het ADEL-project in Lochem, waarin de buurt heeft onderzocht hoe het woongebied klimaatneutraal kan worden. Is bestuurslid geweest van de Vereniging van Eigenaren van Stacaravans op een park in Noordwijkerhout, waar de familie een stacaravan heeft. En hij heeft zich ingezet om meer water te krijgen op de landgoederen Ampsen en Verwolde.

voorzitter@stadshuuslochem.nl

 

Loes Vermeer

Loes Vermeer, secretaris

Loes woont sinds 5 jaar met veel plezier  in Laren, samen met Menno en Pollux (de kat). Zij heeft ruim 25 jaar ervaring als HR adviseur bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Een jaar nadat zij in Laren kwam wonen ging zij met pensioen en is op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk. Door een Facebookbericht is zij terecht gekomen bij het Stadshuus en is daar nu verantwoordelijk voor de vrijwilligers en het vrijwilligersbeleid.

Als zij naast haar vrijwilligerswerk nog tijd overheeft is ze graag bezig met haar hobby beeldhouwen, en ook tennist ze graag en in de zomer maakt ze met haar man veel fietstochten in Nederland en daarbuiten.

secretaris@stadshuuslochem.nl

 

Wim Raanhuis, penningmeester

Wim heeft jaren ervaring als manager en directeur bij financiële instellingen. De laatste jaren heeft hij banken begeleid bij veranderprocessen. Is nu zelfstandig ondernemer en zijn passie is om organisaties en mensen te helpen bij het realiseren van duurzaam resultaat.
Na zijn VWO heeft hij naast zijn werk, HBO Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde gevolgd en zich daarna gespecialiseerd in Strategie (MBA) en Verandermanagement (UvA).

penningmeester@stadshuuslochem.nl