makersmarkt verplaatst naar 15 januari 2022 van 11:00 – 15:00 uur

WORD JIJ OOK ZO ENTHOUSIAST?

MAKEN WORDT GEDEELDE VREUGD!
maken, delen, geven, verkopen en inspireren
  
Ben je een maker van mooie, bijzondere, handige, lekkere, leuke pareltjes zoals schilderijen, aardewerk, taarten, sieraden, quilts etc? Herken je het probleem dat deze producten zich opstapelen in huis? En zou het niet veel leuker zijn als jouw creaties een goede bestemming vinden, terecht komen bij  liefhebbers?
Misschien heb je dan wel belangstelling voor de Makers-Markt.  
Op 15 januari 2022 van 11:00 tot 15:00 uur organiseren Fit-ART en Het Stadshuus een markt in de huiskamer van het Stadshuus. Hier kan je jouw handgemaakte producten tonen, delen en verkopen. Want dat wat met liefde en aandacht is gemaakt, verdient een goede bestemming.
Maar de markt is meer dan delen, geven en verkopen. Het is ook de plek om de andere makers te ontmoeten en te inspireren. Wie maakt wat en waarom? Wat is het verhaal achter al dat moois? Er is een zogenaamde maaktafel waar creatievelingen die hun eigen materialen meenemen ter plekke aan de slag kunnen.

Meedoen?
Maak een foto van de producten die je wilt aanbieden op de markt en mail deze met je contactgegevens naar struik.sophie@gmail.com

We nemen contact met je op, bespreken de “marktwaarde” en vervolgens bepaal je zelf de prijs (weggeven mag natuurlijk ook). Jouw spullen worden, samen met de andere creaties aangeboden op de Gedeelde Vreugd-markt. Gedeelde Vreugd verzorgt de PR.
Als je wat verkoopt is 80% van de opbrengst voor jou en 20% gaat in de Gedeelde Vreugd pot. Zo hebben we een klein budget om een deel van de onkosten mee te financieren

Wat, waar en wanneer:
Aanmelden van je zelfgemaakte producten: dit kan tot 30 november bij Sophie Struik

Makers-meeting: 8 december 2021 om 14:00 uur in Het Stadshuus. 
Graag vooraf even aanmelden, mail naar: struik.sophie@gmail.com 

Gedeelde Vreugd-makersmarkt: 15 januari 2022 van 11:00 tot 15:00 uur
Huiskamer van Het Stadshuus, Markt 3, 7241 AA Lochem

De Makers-Markt is een co-productie van Het Stadshuus & Fit-ART. Coördinatie: Anne de Groote en Sophie Struik.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Sophie Struik,
M: 06 307 94 605,
E: struik.sophie@gmail.com