Kunstroute op 20, 21 en 22 april a.s.

Nog een paar weken en dan is het weer zover: de Kunstroute Lochem. Tijdens het Paasweekend is er op verschillende locaties van alles te zien en te  beleven.

Ook in het Stadshuus vindt u een zeer gevarieerd aanbod: van schilderkunst (zowel abstract, figuratief als realistisch) keramiek, beeldhouwwerk tot zelfs beschilderde verkeersborden. Alle kunstenaars, Astrid Bakkum, Lisa Pit, Tine van Houselt, Fokje Brand, Dini Keijzer, Vincent Geels, Mar Stigter en Inge Zwolle, zijn aanwezig en vertellen u graag over hun werk.

Omdat er veel kunstvormen vertegenwoordigd zijn op deze locatie is het aantrekkelijk om hier een bezoek aan te brengen. Van tijd tot tijd zal er live muziek te horen zijn om het tot een sfeervol geheel te maken zodat u als bezoeker de ervaring heeft dat u ‘uit’ bent.

Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer aan de inwendige mens gedacht en is de soepbrigade weer met heerlijke soepen van de partij! Ook koffie/thee met wat lekkers, of een glaasje wijn zijn verkrijgbaar in het gezellige café-gedeelte van het Stadhuus.

Open: zaterdag 20, zondag 21 en en maandag 22 april van 12-17 uur

www.kunstinlochem.nl