Kinderkunstacademie broedsels

Wil je fijn creatief bezig zijn?

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je je creatief uitleven? Dan is de cursus bij BROEDSELS, kunstacademie voor kinderen, echt iets voor jou. In het schildersatelier van het Stadshuus in Lochem kan je je hart ophalen bij de lessen aan de kinderkunstacademie. Lijkt het je wat? Aarzel dan niet en geef je op!

Wat doe je in de creatieve cursus?
In het atelier ga je aan de slag met verrassende opdrachten en materialen. De lokale omgeving/natuur, wetenschap en techniek worden gekoppeld aan beeldende kunst, waardoor de meest bijzondere creaties ontstaan. Je wordt hierin begeleid door een docente beeldende kunst en vormgeving die zelf ook actief kunst maakt.

Naast dat de kinderen hun creatieve talenten leren ontdekken en ontwikkelen, worden ze zich ook meer bewust van de wereld waarin zij leven. Kinderkunstacademie BROEDSELS wil ook ruimte bieden voor kinderen die via Stichting Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur bij ons cursussen willen volgen.

Startdatum: donderdag 17 september 15:30 in het schildersatelier van ‘t Stadshuus

Inschrijven kan via:

//www.muzehof.nl/cursussen-en-workshops/kinderen/broedsels-kunst-academie-voor-kinderen

BROEDSELS kunstacademie voor kinderen wordt georganiseerd door Muzehof centrum voor de kunsten.

Ook worden wij gesponsord door: Computerbank Lochem, kringloop Gebruukt Gerei en de Spullenbank van de Zutphense uitdaging.