Expositie Trude Bergsma, Sandra van de Griendt en Ank Stegenga

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag vrijdag en zaterdag van 14.00 – 17.00 uur.

Drie kunstenaars, Sandra van de Griendt, Ank Stegenga en Trude Bergsma hebben verbinding gevonden in het abstracte tekenwerk met de spontane lijn als uitgangspunt. Graag exposeren ze hun individuele werk en daarnaast werken ze aan gezamenlijke stukken, die ze vormgeven in afstemming en energetische verbinding.

Thema: ‘Het onbewaakt moment’ Verbinding in abstract tekenen.

Sandra van de Griendt
www.sandravandegriendt.exto.nl

‘Lijnen, draden, structuren. Ze komt ze overal tegen; in de natuur, in de stad, op straat, in huis en het blijft haar boeien. Ze zet de lijnen op papier. Willekeurige lijnen die uiteindelijk, na lang zoeken, met elkaar verbonden worden tot een boeiende compositie.’

Ank Stegenga
www.ankstegengakunst.nl
In haar schilderijen en tekeningen laat Ank Stegenga zich inspireren door structuren in de natuur, verhalen, poëzie en innerlijke beelden.
Haar schilderijen zijn gelaagd, abstract, sferisch en vaak kleurrijk.
Haar tekeningen zijn expressief en vooral ontstaan in een onbewaakt ogenblik. ‘

Trude Bergsma
www.Trude-Art.nl
Trude is na het beeldhouwen overgestapt op schilderen. Gefascineerd door het organisch en relationeel schilderen( KANDINSKY!) , geboeid door de natuurlijke bewegingen en manifestaties, maakt ze op dit moment symbolisch coloristisch werk. Daarnaast is de spontaniteit van het abstracte tekenen, het ongecontroleerde, voor haar een welkome afwisseling.

Algemene info..
De expositie zal op 2 februari feestelijk geopend worden om 15.00 uur met een klinkend verhaal van Tanja Abbas en stemmige muzikale intermezzo’s door ’n groep ‘troubadours’.
We hopen op jullie nieuwsgierigheid!
Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.