Expositie De Vier Jaargetijden – Schilderscollectief The Willow december en januari

Dus niet van Vivaldi deze keer. Maar een expositie van landschappen van The Willow uit Ruurlo. Van zaterdag 1 december 2018 t/m. 31 januari 2019. Open op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag van 14.00 – 17.00 uur en op woensdag van 11 – 17 uur.
Houdt u van het Nederlandse landschap? Dan zal u niet teleurgesteld zijn bij uw bezoek aan de grote Molenzaal van het Stadshuus op de Markt 3 in Lochem.
De groep bestaat uit 10 kunstenaars van diverse pluimage. Zij zijn breed georiënteerd en hebben zich de afgelopen seizoenen onder andere bezig gehouden met het lente-, zomer-, herfst- en winterlandschap. De ambitieuze groep bestaat al vele jaren en heeft inmiddels een behoorlijk creatief niveau bereikt, onder andere door het inhuren van verschillende professionele gastdocenten. Nu dus landschappen, maar later wellicht andere thema’s.
Het collectief beschikt over een groot gezamenlijk atelier in Boerderij De Wilgenhoeve in Ruurlo. Daar hebben ze alle faciliteiten die ze nodig hebben. In de boerderij organiseerden ze eerder exposities. Verder wordt er buiten op locatie geschilderd.
De exposanten zijn: Marijke Beltman, Els Breukelman, Inge van den Boom, Anneke van der Leest, Corrie Mik, Albert Oolhorst, Liesbeth Schot, Marieke Zevenhuijzen en Seine Schoemaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.