november, 2022

25nov20:0022:00Wil je zingen? Zing dan mee in LochemSing it

more

Event Details

Vrijdag 25 november in Stadshuus in Lochem is er een nieuwe Sing It van 20.00-22.00 uur. Thema is: Musicals.

Houd je van zingen? Of denk je dat je helemaal niet kan zingen? Zing dan toch gewoon lekker mee met de beste en mooiste musical songs! Denk hierbij aan Don’t cry for me Argentina of The Phantom of the opera en wat dacht je van de Leeuwenkoning???? Het kan zomaar voorbijkomen.

Neem je vriendin, vriend, buren, ouders, je kinderen of je lieve opa mee, want het wordt weer een gezellig samenzingfestijn. Tijdens dit meezing festijn krijg je van de dirigent de nodige stemtechnieken tips voor, lekkere energie en natuurlijk een kopje koffie of thee in de pauze.

Sing It is een spontaan inloopkoor en onderdeel van Stichting IJsselwijs. Juliette Dumoré begeleidt de Sing It. Ze is dirigent, pianist en zangcoach en gespecialiseerd op het gebied van de zgn. EVT zangtechniek. Dit is een techniek waarbij je je stem op efficiënte manier kunt gebruiken en inzetten. Je krijgt een inkijkje in deze methode met zangtips en oefeningen om lichaam en ademhaling te activeren. Bij Sing It gaat het vooral om de gezelligheid en om mensen te ontmoeten.

Geen vaste verplichting van een wekelijks koor, maar gewoon lekker samen mooie muziek maken en daar energie van opdoen. Zangervaring is niet nodig en aanmelden is niet verplicht. De muziek wordt via een beamer gepresenteerd en Juliette speelt er piano bij. Zo leer je op een ontspannen manier meerstemmige songs.

Op zondag 11 december gaan we een grote Sing It organiseren met het publiek als één groot koor met als thema Kerst in de grote kerk van Gorssel. Dat wordt genieten.

Wanneer: Vrijdag 25 november 2022
Aanvang: 20.00 uur (duur 2 uur)
Waar:      Het Stadshuus, Markt 3, 7241 AA Lochem
Meer info:www.stichtingijsselwijs.nl

Time

(Friday) 20:00 - 22:00

X