In memoriam Aad Ritsma

aad

Mijn Laatste Reis
Het schip is klaar voor de aller laatste grote reis van dit bestaan.
De bevoorrading is begonnen en alles word klaar gemaakt voor vertrek.
Op Woensdag 4 juli 2018 zal ik aan boord gaan, worden de trossen losgemaakt, en dan gaat de reis naar de eeuwigheid beginnen.
Mijn naaste dierbaren zullen op de kade staan om mij uit te zwaaien.

Bovenstaande mededeling is door Aad op Facebook geplaatst om te laten weten dat hij na woensdag 4 juli niet meer bij ons zal zijn.

Aad was een vrijwilliger van het 1e uur bij het Stadshuus en hij was ook onze oudste vrijwilliger. Aad werkte als gastheer en had daar veel plezier in. Hij was ook altijd bereid iets extra’s te doen, kranten halen bij Lovink, post uit de brievenbus halen. Hij probeerde ook nog nieuwe dingen te leren, zoals het op de computer maken van badges voor de vrijwilligers. Toen hij enige tijd terug gevallen was en niet uit huis weg kon was dat moeilijk voor hem en zo gauw het weer kon kwam hij met de scootmobiel naar het Stadshuus om weer bezig te kunnen zijn.
Toen we een actie opzetten voor het werven van meer vrijwilligers waarbij vrijwilligers werden geïnterviewd en gefotografeerd was hij een van de eersten die zich hiervoor beschikbaar stelde en werd onderstaande foto van hem gemaakt.

aad

We zullen Aad missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.