Ruimtes te huur

Wilt u een ruimte huren in het Stadshuus? Dat kan!

Het Stadshuus biedt verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties, schilder-, dans- en yogalessen. Maar ook kantoorruimte en spreekkamers. U vindt hier een overzicht van alle ruimtes die te huur zijn, met hun kenmerken.

Voor permanente en regelmatige huur (één of meer dagdelen per week gedurende langere tijd) kunt u contact opnemen met ‘het Stadshuus’

Incidenteel huren kan via de knop RESERVEREN. 

Bij een reservering kunt u aangeven of u koffie en/of thee à €1,50 wilt bestellen. Deze en andere consumpties worden achteraf afgerekend via onze boekhouding.

U kunt uw activiteit in het Stadshuus promoten op onze website en op onze Facebookpagina. Lever een tekst met de gegevens, zorg voor een plaatje en wij doen de rest.

Toelichting voor incidentele verhuur

De ruimten worden per dagdeel verhuurd ongeacht het feitelijk aantal gebruikte uren.

Dagdelen:

  • ochtend: 9:00 tot 13:30 uur
  • middag: 13:30 uur tot 18.00 uur
  • avond: 18:00 tot 22.30 uur

Voor groepen vanaf  8 personen kunnen desgewenst een lunch en/of snacks verzorgd worden. Informatie over de mogelijkheden via info@stadshuuslochem.nl.

Bij de omschrijving van de diverse ruimten kunt u zien welke faciliteiten beschikbaar zijn. Alle ruimten zijn voorzien van gratis WiFi.

Een flip-over en/of beamer kan desgewenst per dagdeel gereserveerd worden.

De huurprijs is inclusief de aanwezige faciliteiten. Het Stadshuis is een vereniging dus geen BTW. Wij gaan ervan uit dat u lid bent/wordt van de Vereniging Het Stadshuus.

Als er geen vermeldingen in de toelichting zijn opgenomen gaan we ervan uit dat slechts de ruimte wordt gereserveerd zoals aangeboden, zonder extra faciliteiten.